БАХШИЛАР РЕПЕРТУАРИДА "НАВРЎЗ" ТЕРМАЛАРИ ТАЛҚИНИ - Халилова, Д.Ж. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мақолада бахшиларнинг эркин ижод қилиши, миллий қадриятларимиз, байрамларимизнинг, хусусан, қадимий “Наврўз” байрамининг тикланиши, “Наврўз” билан боғлиқ урф-одатларнинг термаларда мадҳ этилиши таҳлил қилинган.