ЭЛЕКТРОМАГНИТ ЭЛАСТИК ЮПҚА АНИЗОТРОП ПЛАСТИНАЛАРИНИНГ ТЕБРАНИШИ МАСАЛАСИНИНГ МАТЕМАТИК МОДЕЛИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ - Артикбаев, М.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мақола юпқа мураккаб шаклдаги анизотроп пластиналарнинг электромагнит эластиклик деформацион-кучланиш ҳолатини математик моделлаштиришга бағишланади.