ҚАРАҚАЛПАҚ СПОРТ ТЕРМИНОЛОГИЯСЫНДА ШЕТ ТИЛ ӨЗЛЕСТИРМЕЛЕРИНИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ ҲАҚҚЫНДА - Кощанов, К.М.; Мураткамалова, Р.Ж. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
The article deals with the use of borrowed sports terms in the Karakalpak Language.