КОРРУПЦИЯГА ҚАРШИ КУРАШ – ҒОЯВИЙ ТАРБИЯНИНГ АСОСИЙ МЕЗОНИ СИФАТИДА - Қадиров, Қ.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мазкур мақола янги Ўзбекистон шароитида дунё ҳамжамиятида ҳамда республикамизда коррупция иллатини олдини олишга қаратилган давлат сиёсати, олиб борилаётган ислоҳотлар, бу иллатни келтириб чиқарувчи факторлар ва уни олдидини олишга қаратилган масалаларга бағишланади.