ЖАҢА ТЕХНОЛОГИЯЛАР АРҚАЛЫ ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ КРЕАТИВ РАЎАЖЛАНЫЎЫН ЖЕТИЛИСТИРИЎДЕ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ГЕОГРАФИЯНЫҢ ОРНЫ - Абдираманов, Ж.Б. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
The article reveals the importance of methods in the development of creative mumbling of secondary school students when teaching economic geography