БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМНИ ИНТЕГРАТИВ РИВОЖЛАНТИРИШ ЗАРУРИЯТИ - Ҳамзаев, Ҳ.Х. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мақолада Ўзбекистоннинг инновацион ривожланиш босқичида бошланғич таълимни замон талаблари асосида ривожлантириш муаммоси ижтимоий зарурият эканлиги тўғрисида фикр юритилган.