АБДУЛЛА ҚОДИРИЙ ҲАЖВИЙ АСАРЛАРИДА ҚЎЛЛАНИЛГАН АЙРИМ МОРФОЛОГИК БИРЛИКЛАР ВА ГРАММАТИК ШАКЛДАГИ ЎЗГАРИШЛАР - Пардаева, М.Х. (ILIM hám JÁMIYET, 2021)
Мақолада Абдулла Қодирий ҳажвий асарларида қўлланилган морфологик бирликлар ва грамматик шаклдаги ўзгаришлар, айрим ҳаракат номи ҳосил қилувчи грамматик шакллар, келишик қўшимчаларининг тарихий шакллари нисбатан кўпроқ ишлатилганлиги, хусусан, турли вариантларга эга жўналиш келишигининг қўлланилиши мисоллар асосида таҳлил қилинган.