УМУМТАЪЛИМ ФАНЛАРИНИ ТАДБИРКОРЛИККА ЙЎНАЛТИРИБ ЎҚИТИШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Мирзакаримова, М.М. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Ушбу мақолада умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитишнинг педагогик шарт-шароитларини аниқлаштириш, назарий-амалий жиҳатларини асослаш ва илмий асосланган таклиф ва амалий тавсиялар ишлаб чиқиш, 10-11 синфларда умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитиш жараёни, умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитиш мазмуни ва педагогик шарт-шароитлари билан боғлиқ бўлган фикр ва мулоҳазалар ёритилган.