ЎҚИТУВЧИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ МУҲИТИНИНГ ЎРНИ - Бердиева, Ҳ.М. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мақолада ўқитувчиларнинг инновацион таълим муҳити талаблари асосида педагогик компетентлигини ривожлантиришнинг баъзи жиҳатлари ёритиб берилган.