ЖАМИЯТИМИЗДА ИСЛОМ ҚАДРИЯТЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ РОЛИ - Маҳмудова, М. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Ушбу мақолада жамиятимизда ислом қадриятларини шакллантиришнинг роли, ислом қадриятлари бўйича билимларнинг ахлоқий, маънавий, эстетик ва гуманистик моҳияти, замонавий жамиятларда янги авлодларни маънавий мажруҳликдан муҳофаза қилишдаги уларнинг ўрни, диний эътиқод нуқтаи назаридан маълум муаммолар, фарзандларни ислом ахлоқи ва ислом маънавияти руҳида тарбия қилиш ҳақида сўз боради.