БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРДА ЖИСМОНИЙ МАШҒУЛОТЛАРНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШ УСУЛЛАРИ - Турғунов, Б.У.; Исоқов, Ж.З. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Бошланғич синф ўқувчиларида соғлом турмуш тарзини тарғиб қилиш, спорт машғулотларини ташкил этишда жисмоний машқларни тўғри бажариш қоидаларига риоя қилиш ҳақидаги зарур билимларни беришдан иборат.