БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ЭСТЕТИК ТАРБИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Куттибекова, Г.Т. (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Бугунги кунда ўсиб – улғайиб келаётган ёш авлодни ҳар томонлама етук инсон қилиб шаклантириш муаммоси ҳар доимгиданда долзарб бўлиб турибди. Бунинг сабаби шундан иборатки, ҳар бир онимиз шиддатли оқимлар қуршовида ўтмоқда. Бу жараёнда бирон – бир нарсага улгуриб қолиш инсондан билим, кўникма ва малакани талаб қилади. Шуни инобатга олган ҳолда биз бу масала ечимига болаларни ёшлигидан бошлаб ўргатиб боришни мақсадга муоффиқ деб топдик.