ОНКОЛОГИК БЕМОРЛАРДА ЭМОЦИОНАЛ СОҲАНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШ ХУСУСИЯТЛАРИ - Уразбаева, Д.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Мазкур мақолада онкологик беморларнинг эмоционал соҳасини тадқиқ қилиш хусусиятлари таҳлил қилинган. Бугунги кунда онкологик касалликларни даволаш тиббиёт ходимларининг асосий диққат марказидаги масалалардандир.