ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎҚИТИШ ЖАРАЁНИДА ЎҚУВЧИЛАРГА МАЪНАВИЙ ВА МАДАНИЙ ТАРБИЯ БЕРИШНИНГ ЎЗИГА ҲОС ҲУССУСИЯТЛАРИ - Арзиева, Б.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2019)
Мақолада таълим-тарбиянинг турлари ва аҳамияти, катта мактаб ёши 10-11- синф ўқувчиларига инглиз тилини ўқитиш билан бирга маънавий ва маданий тарбия бериш, меҳнат таълимини яхшилаш ва касб –ҳунарга йўналтиришнинг ўрни ва аҳамияти баён қилинган.