ЎҚУВЧИЛАРНИНГ КАСБИЙ ҚИЗИҚИШЛАРИ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Нишанова, З.Т.; Алимова, Г.К. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Мақолада мактаб психологлари ва мактаб интернат психологлари ўқувчиларни касб-ҳунарга йўналтиришда фойдаланиши мумкин бўлган ўйинлар ва машқлар келтирилган.