ХАЛҚ ТАЪЛИМИ ХОДИМЛАРИ МАЛАКАСИНИ ОШИРИШ ТИЗИМИНИ КЎП ВЕКТОРЛИ ЁНДАШУВ АСОСИДА ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Ибрагимов, А.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Мазкур мақолада халқ таълими ходимлари малакасини ошириш тизимини кўпвекторли ёндашув асосида такомиллаштириш ҳамда таълим вектори ва кўпвекторлилик тушунчаларининг моҳияти ёритилган. Шунингдек, илмий тадқиқотлар таҳлили асосида кўпвекторли ёндашувнинг йўналишлари ва амалга ошириш шарт-шароитлари белгиланган.