ТАЛАБАЛАРДА АХЛОҚИЙ – ЭСТЕТИК ТАРБИЯНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА КЕЙС – СТАДИ ТЕХНОЛОГИЯСИДАН ФОЙДАЛАНИШ (“КАСБИЙ ЭТИКА” ФАНИНИ ЎРГАНИШ МИСОЛИДА) - Сабирова, Ч.А. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Ушбу мақолада кейс - стади услубидан фойдаланган ҳолда талабаларда ахлоқий – эстетик тарбияни ривожлантириш аниқ мисоллар билан тўлиқ ёритиб берилган.