АМИР ТЕМУР ВА ТЕМУРИЙЛАР ДАВРИДА АЁЛЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ МАВҚЕИ ТАРИХШУНОСЛИГИДАН - Абдуллаева, Я.; Абдуллаева, А. (ILIM hám JÁMIYET, 2017)
Ушбу мақолада Амир Темур ва темурийлар даврида хотин-қизларнинг жамият тараққиётидаги ўрни ва аҳамиятига бағишланган баъзи асарлар таҳлилига алоҳида урғу берилган.