ОЛИЙ ПЕДАГОГИК ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА АХБОРОТ ТАЪЛИМИ МУҲИТИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ПЕДАГОГИК ШАРТЛАРИ - Тайлаков, У.Н. (ILIM hám JÁMIYET, 2016)
Мақолада олий педагогик таълим муассасаларида ахборот таълим муҳитини ташкил этиш ва ундан фойдаланишнинг педагогик шартлари қаралган.