ЁШ КУРАШЧИЛАРГА ТЕХНИК ВА ТАКТИК ҲАРАКАТЛАРНИ ЎРГАТИШДА ЖИСМОНИЙ МАШҚЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ УСЛУБЛАРИ - Нурышов, Д.; Есемуратов, С. (ILIM hám JÁMIYET, 2016)
Мақолада ёш курашчиларнинг техник ва тактик ривожланиши асослари ҳақида сўз юритилади.