ЁШ КУРАШЧИЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ФИЗИОЛОГИК ХУСУСИЯТИ - Еримбетов, Б.К. (ILIM hám JÁMIYET, 2016)
Мақолада ёш курашчиларни мусобақаларга тайёрлашда уларнинг жисмоний сифатларини ривожлантириш ва физиологик хусусиятларини инобатга олиш масалалари таҳлил қилинган. Шунингдек, машғулотларни ташкил қилишда ёш спортчиларнинг салоҳияти муҳим аҳамият касб этиши илмий асосланган.