ТАЪЛИМ СИФАТИ МЕНЕЖМЕНТИНИНГ ТАШҚИ ВА ИЧКИ НАЗОРАТ МЕХАНИЗМЛАРИ - Юлдашев, М. (ILIM hám JÁMIYET, 2016)
Ҳорижий мамлакатларда қўлланилаётган таълим сифати менежментининг ташқи ва ички баҳолаш механизмларини мамлакатимиз халқ таълими ходимлари малакасини ошириш тизимида таълим сифатини баҳолаш мезонларига татбиқ этилиши мумкинлиги нуқтаи-назаридан таҳлилий мулоҳазалар баён этилган.