Ҳамза Ҳәкимзада Ниязийдиң тәлим-тәрбиялық ой-пикирлери - Сейтмуратов, Қ (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
The article discusses the educational-pedagogical activities and educational views of the great pedagogue H.H. Niyazi.
Keywords: education; upbringing; Jadid school; textbook; theatre; literature Өзбек халқының туңғыш педагогы; шайыры; драма- Оқыўшылар ушын «Жеңил әдебият»; «Оқыў китабы» тург ҳәм композиторы Ҳамза Ҳәкимзада Ниязий 1889- сабақлықларын жазады