Yosh badiiy gimnastikachilarni xoreografik mashqlari orqali jismoniy sifatlarini rivojlantirish - Djumaniyazova, T.A (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili grammatikasini induktiv va deduktiv usullardan foydalangan xolda o`rgatishning bir biridan farqi hamda ularning ahamiyati haqida so`z yuritilgan.
Keywords: сhoreography; physical training; technical training; complex; exams