Baslawısh klasslarda ana tili sabaqlarında texnikalıq hám kórgizbe qurallardan paydalanıwdıń mazmunı - Annayeva, M.R (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
The article notes the importance of visual aids in the process of teaching the native language in primary scool. The role
Keywords: elementary class; mother tongue; knowledge; state education standard; visual aids; technical manual Bilimlendiriw – bul mámleketlik siyasat dárejesindegi hám mashqalalar bóliminde «Oqıtıwshılar; pedagoglar hám wazıypa. Sebebi; ósip kiyatırǵan jas áwladtı erteńgi tárbiyashılardıń úlken bólimi jaqsı tayarlıq kórmegenligi; qurıwshıları; keleshek ǵamqorshıları; bilimli áwladlardıń olardıń bilim hám kásiplik dárejesi pás ekenligi; ayrıqsha