Комбинатор тилшунослик тушунчаларининг базавий тизими - Юнусова, Б.А (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада комбинатор тилшуносликнинг базавий тушунчалари: синтагматика, комбинаторика, позиция, боғланиш, дистрибуция, контекст, коллокация, коллигация яъни сўзларнинг боғланиш категориялари ҳақида сўз юритилган.
Keywords: cognitive linguistics; denotative meaning; connotative meaning; distribution; descriptive linguistics; collocation; colligation