ALGORITHMIZATION OF DESIGNING INTEGRATED PHYSICAL EDUCATION LESSON - Reymbaeyv, Akylbek Muratbayevich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада интеграциялашган жисмоний тарбия дарсини лойҳалашни алгоритмлаштириш масалалари кўриб чиқилган. Ўкув жараёни самарадорлигини оширишга қаратилган замонавий педагогик ёндашувлар, рақамли технологиялар ва фанлараро интеграция усуллари ёритилган. Тадқиқотда жисмоний тарбия тизимида инновацион таълим технологияларининг аҳамияти асослаб берилган.
Keywords: integrated education; physical education; lesson plan; algorithmization; pedagogical technology; design stages; physical fitness; educational effectiveness