ҚАРАҚАЛПАҚ МАТЕМАТИКАЛЫҚ ТЕРМИНОЛОГИЯСЫНЫҢ ҚӘЛИПЛЕСИЎИ ҲӘМ РАЎАЖЛАНЫЎЫ ҲАҚҚЫНДА - Нуржанов, О.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
The article deals with the formation and development of the karakalpak mathematical terminology.
Keywords: term; terminology; karakalpak mathematical terminology