ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ДАСТУРЛАШ ТИЛЛАРИДАН ОЛГАН БИЛИМ ВА КЎНИКМАЛАРИНИ YANDEX.CONTEST ИМКОНИЯТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИБ БАҲОЛАШ УСУЛЛАРИ - Алламуратова, В.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Using digital technology programming platforms in the learning process is recommended to help improve the quality of students' knowledge.
Keywords: yandex; contest; digital technologies; Yandex Direct login; password; domain