КАР ВА ЗАИФ ЭШИТУВЧИ БОЛАЛАР МАКТАБЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ТАЛАФФУЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА ЭШИТИШ ИДРОКИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ БЎЙИЧА КОРРЕКЦИОН МАШҒУЛОТЛАР МАЗМУНИ ВА УЛАРНИНГ ТАШКИЛ ЭТИЛИШИ - Саламова, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
This article highlights the content of remedial classes and their organization in boarding schools for deaf and hard of hearing children, the formation of pronunciation of students, the development of auditory perception.