A.ÁBDIEVTIŃ SATIRALÍQ GÚRRIŃLERINIŃ KÓRKEMLIGI - Jaqsılıqova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
The article examines the features of the satire genre, the author's works of A. Abdiev "Siziń de isińiz tuser", “Basqa qánigeliktıń diplomın beriń", "Bekannıń avtomashinaları", "Tis texnigin kewilshekligi", "Hayalımnıń kúyewinen qarızdarman” s research features.
Keywords: satire; satirical work; image; art; genre