WEB ИЛОВАЛАР МАЪЛУМОТЛАР БАЗАСИ ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА SQL СЎРОВЛАР ЗАИФЛИГИГА АСОСЛАНГАН ТАХДИДЛАРНИ БАРТАРАФ КИЛИШ УСУЛЛАРИ - Самандаров, Б.С.; Тажибаев, Ш.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
The article discusses how to deal with threats based on vulnerabilities of dynamic queries and protection on the example of using the ariza.karsu.uz system.
Keywords: WEB applications; SQL query; SQL injection; information security