КРЕАТИВ ЁЗУВНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИК ЁНДАШУВ ТЕХНОЛОГИЯСИДАН ФОЙДАЛАНИШ (чет тилини ўқитиш мисолида) - Атаев, Ш.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мазкур мақола чет тили машғулотларида креатив ёзувни шакллантиришда лингвокультурологик ёндашув технологиясидан фойдаланиш масаласига бағишланган. Мақола муаллифи креатив ёзув ва лингвокультурологик ёндашувнинг кўпгина олимлар томонидан таклиф этилган тавсифларини келтириб ўтган. Креатив ёзувнинг таҳлил методлари иллюстратив мисоллар ёрдамида баёни берилган.
Keywords: creativity; creative writing; speech activity; method; analysis; characteristics; text; foreign language