Қарақалпақ халық дәстаны «Едиге»де алғыс, пәтия ҳәм тилеклердиң қолланылыў өзгешелиги (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
The article gives data on gratitude, in the “Ediga” of the Karakalpak folk epic. Here, the features and