Talabalarda ma‘naviy-axloqiy tafakkurni sanogen tarbiyalashda pedagogning kasbiy kompetentligi masalasi xorij tajribasida (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
In this article, the fundamentals of professional competency issues of the pedagogue in healthy education of spiritual