Qaraqalpaq baqsı – jırawlarınıń tariyxıy dóretiwshilik ónerleri menen tanıstırıw usılları (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
This article talks about using interactive methods in music lessons. The concepts of storytellers and the