Musiqa to’garaklari jarayonida ta’lim metodlaridan foydalanishning samarali yo’llari (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақола чет тилини ўқитиш шароитида ўзбек талабаларининг нутқий хулқ-атворига маданий тафовутларнинг таъсирини ўрганишга бағишланган. Ушбу тадқиқотда кўриб чиқиладиган масала чет тилларини ўргатиш дунёда тобора оммалашиб бораётганига ва талабга даражасида эканлигига қарамай, маданий тафовутлар туфайли ўқитувчилар ва талабалар ўзаро тушунишда кўп ҳолларда қийинчиликларга дуч келади.