Qaraqalpaq juwap aytıslarınıń janrlıq hám kórkemlik ózgeshelikleri (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
In the article, one of the richest samples of the Karakalpak people, the genre and artistic features of juwap aytis are