Умумий ўрта таълим мактаблари ўқувчиларига миллий ҳунармандчиликни ўргатишнинг тарбиявий имкониятлари (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
This article researches about the psychological and pedagogical potential of secondary schools learners in search of handicraft