Сирожиддин Саййид ҳажвиялари (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мазкур мақолада Ўзбекистон халқ шоири Сирожиддин Саййиднинг сатирик асарлари илмий таҳлил қилинган. Шоирнинг сатирик тип ва образ яратиш маҳорати унинг қатор юмористик асарлари асосида анализ қилинган.