Жаңа технологиялар арқалы оқыўшылардың креатив раўажланыўын жетилистириўде экономикалық географияның орны (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
The article reveals the importance of methods in the development of creative mumbling of secondary school students when teaching economic geography