Бўлажак меҳнат таълими ўқитувчисининг касбий шаклланишини такомиллаштиришда интерфаол техно- логияларнинг тутган ўрни (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада интерфаол таълим технологияларининг талабаларнинг ижодий фикрлашини ривожлантиришдаги роли ҳақида сўз боради. Таълим технологиялари асосида ижодий фикрлашнинг психо-педагогик ҳолатларининг ечими масалалари ётади.