MATEMATIKA TA’LIMIDA UZVIYLIKNI TA’MINLAShDA O‘QUVChILARNING INTELLEKTUAL KO‘NIKMALARINI ShAKLLANTIRIShNING AHAMIYATI - Murzambetova, M.; Atabaeva, B.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
In this article the issues are viewed of the sequence of mathematical education.