BO‘LAJAK TEXNOLOGIK TA’LIM O‘QITUVChILARIDA KREATIV YONDAShUVLAR ASOSIDA TADBIRKORLIK KOMPETENTLIKNI ShAKLLANTIRIShNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Kurmanov, A.P. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
The article discusses the features and methods of entrepreneurship training in teaching technology.