PEDAGOGIK PROGNOSTIKANING OʻQITUVCHI FAOLIYATIDA TUTGAN OʻRNI HAMDA KOMPONENTLARINI RIVOJLANTIRISH ZARURIYATI - Seytmuratova, T.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
The article discusses the role of pedagogical prognostics in teacher activity and the need to develop its components.