BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘QUVCHILARNING O‘QISH SAVODXONLIGINI MATN TAHLILI ASOSIDA BAHOLASH - Abdurazakova, N. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
The article describes assessment of reading skills of elementary school learners based on text analysis.