TEMURIY MALIKALAR MA’NAVIY MEROSI ASOSIDA TALABA-QIZLARDA MA’NAVIY-AXLOQIY QADRIYATLARNI TAKOMILLASHTIRISHDA AUDITORIYADAN TASHQARI MASHG‘ULOTLARNING O‘RNI - Qurbonova, D.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
The article deals with the organization of non-auditory trainings for improving moral and moral values in female students and their importance.