ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONIDA DIDAKTIK O’YINLARDAN FOYDALANIB FAZOVIY TASAVVURNI RIVOJLANTIRISH (chizma geometriya va muhandislik grafikasi fani misolida) - Xalimov, M.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
The article provides guidelines for the development of spatial imagination with the help of didactic games in modern education.