ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНИҢ АРҚА ДИАЛЕКТИНДЕ ҚОЛЛАНЫЛАТУҒЫН АЎҚАТ АТАМАЛАРЫНЫҢ ҚУРЫЛЫСЫ БОЙЫНША ТҮРЛЕРИ - Қурбанбаева, Б.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
The article deals with classification of bood types based on structure which is used in northern dialect of Karakalpakstan.