ЖАН ҲАЛАТТАҒЫ ҚУС ҲӘМ ҚЫЗ ТӘҒДИРЛЕРИ ҮНЛЕСЛИГИ, ЯМАСА ЖАС ӨСПИРИМ ҚЫЗДЫҢ ӨМИРГЕ ҚАЙТЫЎЫНА СЕБЕПШИ БОЛҒАН «ҚУСЛАР ҚАЙТҚАН КҮН» ҚЫССАСЫНЫҢ КӨРКЕМ-ТӘРБИЯЛЫҚ ТӘСИРИ - Ильясова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
This article examines the works and works of children’s poets and writers to form readers’ interest in students.